+38115379885

GEALAN – SAVRŠEN MIKS

GEALAN – Inovativni S 9000 kombinovani sistem

content 02
GEALAN S 9000
PVC profil Gealan – Siegeln doo
Svetog Save 6, Majur
0692261213

PREDNOSTI S 9000 SISTEMA

Gealan S 9000 je svestrani, najsavremeniji sistem za prozore, vrata i podizna vrata, sa izborom od dva ili tri nivoa zaptivanja. Ukratko o prednostima:

  • Pogodan za trostruko funkcionalno ostakljenje maksimalne debljine 52 mm (STV® 54 mm).
  • Uska vidljiva širina i nagib 15 ° kao karakteristika dizajna. Inteligentni koncept zaptivanja sa do tri nivoa zaptivanja.
  • Optimizirano za upotrebu STV®-a za suho lijepljenje okna i krila.
  • Vrlo dobra toplotna i zvučna izolacija zahvaljujući šestokomornom dizajnu i velikoj dubini ugradnje okvira i krila.
Gealan S 9000 – Siegeln doo
Sveto Save 6, Majur
0692261213

Optimizovana toplotna izolacija

Razvijanje sistema sa najboljim svojstvima toplotne izolacije ne događa se slučajno, već kao rezultat fokusiranog razvojnog rada. Naš uspeh dokazuje da smo u pravu. Brojni proračuni su proizveli izuzetne vrijednosti toplinske izolacije. Od samog početka, cilj razvoja bio je da se postigne vrednost toplotne izolacije Uf – 0,92 V / m²K za standardnu kombinaciju sa čelikom, čineći sistem pogodnim za upotrebu u pasivnim kućama. To je postignuto kroz sumu inovativnih detalja dizajna sistema.

s 9000
Deep edge cover thanks to an upstand height of 26 mm for enhanced heat insulation.
s 9000
Perfectly fitting steel forms for the perfect balance between statics and heat insulation.
s 9000
Six chambers end to end in the frame, sash and mullion for outstanding heat and sound insulation.
S 9000
Intelligentes Dichtungskonzept mit durchgängig drei Dichtebenen. Dabei trägt die flexible Mitteldichtung im Falz des Rahmens entscheidend zur Wärmedämmung bei, da sie den Wärmestrom im Falzbereich reduziert.

Poboljšana statika zahvaljujući STV®-u statično suvo ostakljenje

content 07 en

STV® statička tehnologija suhog zastakljivanja koju je razvio GEALAN uključuje spajanje stakla i profila krila pomoću ljepljive trake posebno dizajnirane za izgradnju prozora, dok je i dalje u stanju pakirati staklo kao i obično. Lepljenje stakla sa profilom krila prenosi krutost staklene ploče na krilo i čini cijeli sistem suštinski stabilnim. To znači da se standardni elementi mogu proizvesti u potpunosti bez ikakvog čelika. Kombinovanje STV® i čelika u krilu dozvoljava posebno velike elemente prozora.

  • Kombinacija STV® tehnologije i tradicionalnih elemenata za učvršćivanje čelika omogućava proizvodnju bez premca veličina elemenata.
  • Dugotrajno podešavanje i ponovni rad na prozoru može se svesti na minimum.
  • Povezivanje okna i krila povećava zaštitu od provale.
  • Čak i nakon dužeg perioda upotrebe, prozori sa STV® tehnologijom još uvek se zatvaraju kao što je sigurno.

GEALAN-FUTURA®

PASIVNA KUĆA KOMPATIBILNA PROZOR, SADA U BOJI

uf 089

GEALAN-FUTURA® is the single profile combination in the S 9000 system. It offers the option of building passive house-compatible window elements, including in colour, in accordance with the ift directive WA-15/2 using standard profiles and standard 2 mm steel stiffening elements. The certified Uf value of 0.89 W/(m²K) confirms the outstanding basic heat insulation properties. Maximum sash dimensions of up to 2.40 m are possible with GEALAN-FUTURA® when using STV®bonding technology.

S 9000 PLUS

SA STABILNOM CENTRALNOM GUMOM

s 9000 plus grosse elemente

S 9000 je novi GEALAN centralni sistem zaptivki sa stabilnom šipkom u okviru prozora. Središnja brtvena traka efikasno štiti mehaničke dijelove prozora od vanjskih faktora. Centralni sistemi zaptivača ističu se odličnim izolacionim kvalitetima.

SAVRŠENI ZA VELIKE ELEMENTE U BOJI

Njegove izuzetne statičke karakteristike čine S 9000 plus idealnim za izgradnju velikih elemenata sa završnom obradom akrilnih boja. GEALAN-ova STV tehnologija povezivanja znači da se S 9000 plus prozori mogu dodatno nadograditi radi stabilnosti i sigurnosti upotrebe.

GEALAN-LUMAXX®

JEDNOSTAVNO VIŠE SVETLOSTI

lumaxx 3 09

GEALAN-LUMAXX®
Siegeln doo, Svetog Save 6, 15353 Majur Šabac
www.siegeln.rs
0692261213

Tokom razvoja GEALAN-LUMAKS®-a, optimizovana je cijela geometrija okvira, dok su širine profila komprimirane na minimum. Dizajneri su posebnu pažnju posvetili postizanju uravnoteženog odnosa između izolacionih svojstava i statike, kao i savršenom međusobnom djelovanju komponenata. Simetrični efekat uskog pojedinačnog nosača takođe doprinosi fleksibilnosti upotrebe u konstrukciji prozora.

ULAZNA VRATA U S 9000 SISTEMU

haustuer 01 1

Sa dubinom ugradnje od 82,5 mm i modernom petokomornom tehnologijom, nova prednja vrata S 9000 nude izvanrednu toplotnu izolaciju. Impresivna je i stabilnost novih ulaznih vrata. Ovo se postiže velikom komorom za elemente za ukrućivanje, oblikovanim čeličnim ojačanjima i odgovarajućim uglovima ojačanja, kao i čvrstom vezom u području praga tla koje proizvode vinilni i aluminijski dijelovi koji se zahvaćaju na dvije ravni. Ulazna vrata S 9000 takođe imaju svoje sistemsko rešenje koje poboljšava elemente vrata i funkcionalno i vizuelno. Obezbeđuje maksimalnu zaštitu od kiše i efikasnog zaptivanja pomoću izolacionih profila na više nivoa u području praga tla.

BOJE U S 9000 SISTEMU

Acrilcolor

Obojeni akrilni sloj je dvostruko tvrđi od PVC površine bijelih prozora. Vrlo je otporan na ogrebotine i uglavnom je otporan na vremenske uticaje. Polumatna, glatka i neporozna površina akrilnog boja je neosetljiva na nakupljanje prašine i prljavštine. Nema lomljenja ili lomljenja i nema potrebe za mukotrpnim bojanjem. Acrilcolor prozori ne zahtijevaju praktično nikakvo održavanje i izuzetno su jednostavni za njegu.

Brojne dekorne folije

Za svakoga ko ceni prirodan izgled bez žrtvovanja prednosti moderne prozorske tehnologije, postoje prozori od vinila sa izgledom drvenog zrna koji se postiže upotrebom dekorativnih folija. Prozori sa dekorativnim folijama pružaju sve pozitivne osobine modernih vinilnih prozora u kombinaciji sa dekorativnim efektom drveta.

Aluminijumsko kućište

Prozori sistema S 9000 sa aluminijumskim kućištem kombinuju prednosti aluminijuma i vinila. Njihova visoka funkcionalnost i moderan, orijentiran na dizajn, aluminijski izgled daju zgrade ekskluzivnosti u kombinaciji sa izvanrednom toplinskom izolacijom prozora od vinila. Prozori od vinila sa obojenim aluminijumskim kućištem nisu samo otporni i izdržljivi, već nude i sveobuhvatne opcije za personalizaciju boje.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB Instagramu

9051 leatherwood loop, lehigh acres, fl 33936 mls# 223035642 ibis landing homes for sale in lehigh acres fl. Welcome to southwest florida !.