+38115379885

Prodajno mesto Šabac

Kontakt

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota od 08-14h
Nedeljom ne radimo

Pratite nas putem društvenih mreža

Facebook: siegeln.doo
Instagram: @siegeln.doo
Twitter: siegeln_doo

Adresa:

Svetog Save 6
15353 Majur, Šabac, Republika Srbija

Telefon:

+381 15 379885   – Kancelarija
+381 69 2262166 – Direktor
+381 69 3762992 – Komercijala

Email:

Veleprodaja: [email protected]
Komercijala: [email protected]
Direktor: [email protected]

PVC Stolarija Šabac

PVC Stolarija Šabac – Najkvalitetniji prozori i vrata na tržištu. Pored toga u ponudi imamo i uslugu isporuke i montaže.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB i Instagramu

O nama

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom prozora osnovana sa ciljem da svojim klijentima ponudimo najbolje moguće usluge prozora i vrata po veleprodajnim cenama. Naši zaposleni su obučeni profesionalci koji su vešti i efikasni u svim vrstama instalacionih radova.

Mi smo sertifikovani monteri i nudimo dugogodišnju garanciju za izradu i prozore. Tri godine zaredom bili smo najbolje ocenjena firma u našoj oblasti od strane CompanyWall-a iz Londona u Srbiji. Kontaktirajte nas ili nazovite +381692262166 za više informacija o našim proizvodima i uslugama.

Korak sa vremenom

Siegeln veleprodaja prozora i vrata je jedno mesto za kvalitetnu ugradnju prozora i vrata kako za zamenu tako i za novu izgradnju. Porodična kompanija za proizvodnju vrata i prozora, pomažemo našim kupcima u Srbiji da im domovi postanu sigurniji i u potpunosti funkcionalan životni prostor. Uz to pratimo najsavremeniji dizajn i plasiramo ih u našim modelima.

Naši proizvodi

PVC prozori Šabac
PVC Stolarija Šabac
PVC Stolarija Šabac


PVC Prozori

Funkcionalni aspekti, kao što su toplotna izolacija, zaštita od zvuka i provale, kao i izgled. Prozore izrađujemo iz profila klase A, koji odlikuju dugotrajan kvalitet. Uz brojne druge opcije opreme, poput boja, traka i inovativnih tehnologija prozora, vaše prozore prilagođavamo upravo vašoj životnoj situaciji.

Ulazna vrata Šabac
PVC Stolarija Šabac


Ulazna vrata

Prvi utisak je uvek formativnog karaktera, tako da uvek treba obratiti posebnu pažnju na izbor ulaznih vrata prilikom izgradnje, renoviranja ili renoviranja. Ulaz u kuću je vizit karta vaše kuće dugi niz godina. U Siegelnu ne dobijate “samo” ulazna vrata, već ceo paket opreme – po povoljnoj ceni. Najnovija tehnologija sa složenim detaljima izrade i visokokvalitetnim dizajnerskim naočarima karakterišu različite modele. Saznajte o raznolikim dizajnima i mogućnostima i prelistajte trenutni katalog ulaznih vrata.

Sobna vrata Šabac


Unutrašnja vrata

Bilo da se radi o stambenoj ili poslovnoj izgradnji, privatnoj ili komercijalnoj – Siegeln ima prava vrata za individualni životni san. Raznolikost je za Siegeln veoma važna. Širok raspon unutrašnjih vrata pruža vam mogućnost izbora vrata prema vašim potrebama. Funkcionalna vrata kao što su zvučna izolacija, zaštita od klime, zaštita od požara i dima kao i sigurnosna vrata ispunjavaju sve zahteve RAL Gutegemeinschaft za unutrašnja vrata od drveta i materijala na bazi drveta.

Klizna vrata Šabac
PVC Stolarija Šabac


Klizna vrata

Podizno klizna vrata su element dizajna i privlačnost u jednom. Dostupne su u više dizajna, boja i sigurnosnih karakteristika. Proizvedeni su tačno prema vašim idejama i omogućavaju vam maksimalan komfor, sigurnost i izdržljivost. Pored podizno kliznog sistema koji pravimo i od PVC i od aluminijumskih profila, pravimo i uskočno klizna ili “kombi” vrata i prozore. Pregradna klizna vrata pravimo isključivo od aluminijuma.

Garažna vrata Šabac


Garažna vrata

U ponudi imamo i Siegar garažna vrata koja pravimo isključivo od aluminijuma, to su standardna vrata sa šarkama, napravljena od aluminijumskog profila bez termo prekida, sa prilagođenim dizajnom po zahtevu kupca, kao i Rolo garažna vrata sa termoizolacijom, koja dolaze u paketu sa motorom, centralom, kurblom i dva daljinska upravljača. Lamele su 20mm debljine i ispunjene su poliuretanom što ovaj proizvod čini najboljim izolatorom u svetu garažnih vrata.

Aluminijumska ograda Šabac


Aluminijumske ograde

Naše ograde su naš ponos. Ove ograde su potpuno nerđajuće, jer su cele izrađenje od aluminijuma, zaključno sa ankerima koji su najčešće epicentar korozije ako su od čelika. Ograda se sastoji od rukohvata fi50, debljine zida 2.5mm, stuba fi30, debljine 2.5mm, horizontalnih cevi fi16 i propratne opreme.

Advantages of local domestic helper.