+38115379885

VRATA

osigurava udobnost i sigurnost vaše kuće i kancelarije koristeći najnovije sisteme PVC i aluminijumskih profila za širok spektar ulaznih vrata, unutrašnjih vrata, vrata za balkone ili terase, prilagođenih arhitekturi i zahtevima vašeg projekta.

Vrata sa stambene i poslovne objekte

Karakteristični po visokom nivou toplotne i zvučne izolacije, atraktivnom dizajnu i sigurnosti, dostupne verzije odražavaju individualnost svakog doma i mogu se odabrati kako bi se stvorio jedinstveni proizvod u klasičnom stilu (beli ili braon), završen sa bojama koje imitiraju orah, antracit ili mahagoni i modernim akcentima koji se odlikuju živahnim bojama, u bilo kom RAL-u.

ULAZNA VRATA

Najnoviji sistemi PVC i aluminijumskih profila za udobnost i sigurnost vašeg doma!

Vaša ulazna vrata su prva stvar koju gosti vide kada dođu kod vas kući – ostavite dobar utisak ulaznim vratima Siegeln. Izaberite vrata od PVC-a i aluminijuma, koja su dostupna u raznim stilovima i bojama, kako bi vaš dom dobio privlačnost koja mu je potrebna. Sva ulazna vrata su napravljena po meri, garantujući savršeno uklapanje u vaš dom.

Naša vrata su takođe izgrađena sa vrhunskim karakteristikama energetske efikasnosti kako bi vaš dom bio ugodan bez obzira na godišnje doba. Sva ulazna vrata su konstruisana tako da imaju hermetičku zaptivku, sprečavajući promaju i curenje. Uživaćete i u dodatnoj sigurnosti zahvaljujući standardnom sistemu zaključavanja u više tačaka na svim ulaznim vratima.

HBI Aluminium Kunststoff Haustueren 2017 20181
6370 scaled

VRATA ZA POSLOVNE OBJEKTE

Vrata i izlog za poslovne prostore se najčešće prave od aluminijumskih profila, a ne tako retko i od PVC profila. U našoj ponudi imamo alu profile bez termo prekida što je ekonomična varijanta sa fokusom na dizajn i uštedu ulaganja i alu profile sa termo prekidom sa fokusom na termoizolaciju i uštedu potrošnje energije. PVC vrata imamo belu boju i drvo dekor imitaciju tamnog oraha, dok u aluminijumskoj varijantu u ponudi imamo vrata u svim RAL bojama, pored osnovne Bele RAL 9016, Braon RAL 8014 i 8017, Antracit RAL 7016.

Balkonska vrata

Zastakljivanje terase

Balkonska vrata i vrata sa pregradama i fiksnim elementima za zastakljivanje ili zatvaranje terase izrađujemo po meri od PVC i ALU materijala. Vrata mogu biti sa standardnim otvaranje, Okretno nagibnim sistemom (otvaranje na stranu i na kip), Podizno klizna vrata (HS Sistem – Siegeln Slide), Kombi klizna (PSK Sistem). U ponudi PVC vrata imamo belu boju i drvo dekor imitaciju tamnog oraha, dok u alu varijantu u ponudi imamo vrata u svim RAL bojama, pored osnovne Bele RAL 9016, Braon RAL 8014 i 8017, Antracit RAL 7016.

Untitled design 1 1
PVC Stolarija SIegeln - Šabac - Majur Svetog Save 6, Majur 0693762992 www.siegeln.rs Najkvalitetnija PVC Stolarija

SOBNA VRATA

Siegeln sobna vrata se izrađuju od PVC i aluminijumskih materijala u zavisnosti od potrebe i zahteva kupca. Prednosti aluminuminijumskih sobnih vrata su čvrstina i sjaj, dok su prednosti PVC vrata cena i toplotna energija. Ova vrata se takođe koriste za sanitarne pregrade i vrata za kupatila, svlačionice i toalete. Modeli su jednostavni, sa ravnim plotom i najčešće jednobojni. U ponudi PVC vrata imamo belu boju i drvo dekor imitaciju tamnog oraha, dok u aluminijumskoj varijantu u ponudi imamo vrata u svim RAL bojama, pored osnovne Bele RAL 9016, Braon RAL 8014 i 8017, Antracit RAL 7016.

 

Join the ranks of savvy entrepreneurs who are revolutionizing their marketing approach with this free ad network today !.