+38115379885

Saznajte koje su glavne prednosti PVC materijala u prozorskoj industiji i zašto se izdvaja od konkurentnih materijala.

Slabo održavanje 

PVC prozorskim okvirima nije potrebno farbanje ili zaptivanje, značajno smanjujući održavanje tokom njihovog životnog veka. Lako se čiste vodom i deterdžentom.

Čvrsti i izdržljivi

PVC je veoma izdržljiv materijal koji se koristi u vodovodnim i kanalizacionim cevima najmanje 100 godina. PVC prozori su toliko izdržljivi da ih velika većina instalirana u proteklih 25 godina i dalje koristi. Kvalitetni PVC prozori i vrata testirani su na ultraljubičastu otpornost kako bi se osiguralo da neće izblijediti na oštrom evropskom suncu.

Otporan na trulež

PVC ne truli i otporan je na koroziju.

Termička udobnost

Za razliku od metala, PVC nije provodljiv, što znači da njegova upotreba u prozorskim okvirima ne prenosi toplinu i stoga doprinosi konzistentnijoj unutrašnjoj temperaturi u zgradi. Kombinacija PVC okvira i dvostrukog zastakljenja čini visoko energetski efikasne prozore.

Sistemi nagiba i okreta koji se mogu otvoriti

PVC prozorski sistemi omogućavaju otvaranje u dva smera kako bi se poboljšala mogućnost iskorištavanja prirodne, poprečne ventilacije.

Akustična izolacija

Prozori i vrata sa dvostrukim ostakljenjem mogu umanjiti buku za čak 70%.

Otporan na eroziju soli

PVC je otporan na koroziju uzrokovanu zrakom opterećenom soli, što ih čini idealnim za obalne osobine.

Visoka sigurnost

PVC prozori sadrže sisteme s više zaključavanja koji pružaju visok nivo sigurnosti za kuće ili preduzeća. Većina sistema za zaključavanje prozora PVC zaključava se na više tačaka oko krila i okvira.

Reciklaža

PVC se može reciklirati čak 10 puta. Tamo gde se najčešće koriste poslednjih 30 godina, poput Evrope, PVC prozori i vrata mogu se reciklirati i reciklirati na kraju životnog veka. Iako je vrlo malo kraja PVC prozora za kraj životnog veka trenutno dostupno za reciklažu u Srbiji, programi srpske industrije posvećeni su zadržavanju PVC-a na deponijama i stavljanju ga u nove proizvode. Otpadi izrade PVC prozora se već prikupljaju u nekim državama za recikliranje.

Sad kad znate prednosti PVC materijala u prozorskoj industriji iskoristite znanje da donesete pravu odluku za stolariju u vašem domu. Na email nam možete poslati vaš zahtev za ponudu i potrudićemo se da vam pripremimo baš ono što vam je potrebno po najboljoj mogućoj ceni.

ZAHTEVAJTE PONUDU ZA ALUMINIJUMSKE ILI PVC PROZORE

Sad kad znate više o zameni prozora, saznajte koliko bi koštala nabavka novih. Da biste dobili besplatnu ponudu od Siegelnakontaktirajte nas još danas.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB Instagramu

Procedure of registration of hong kong identity card (aged 18 or over).