+38115379885
PVC Stolarija SIegeln - Šabac - Majur Svetog Save 6, Majur 0693762992 www.siegeln.rs Najkvalitetnija PVC Stolarija
prozori sa dvoslojnim staklom
PVC Stolarija SIegeln – Šabac – Majur Svetog Save 6, Majur 0693762992 www.siegeln.rs Najkvalitetnija PVC Stolarija

PVC prozori sa dvoslojnim staklom imaju vrhunski oblik izolacije koji ograničava 60% gubitka toplote u zgradama i privatnim kućama.

PVC Stolarija Šabac - Siegeln

Ljudi koji žive u vrućim klimama nisu mnogo svesni njegove neverovatne upotrebe jer su ove revolucionarne tehnološke jedinice u početku uvedene u hladnijim delovima sveta.

PVC prozori sa dvoslojnim staklom jednostavno su neverovatni za regione sa toplom klimom i evo zašto.

Dvostruko zastakljena PVC jedinica ima dve paralelne ploče sa slojem inertnog gasa između njih, što je odličan trik za uspostavljanje barijere izvana i unutrašnjosti zgrade. To ga čini termički efikasnim i bolje izolovano od spoljnog vrućeg i hladnog vazduha u poređenju sa jedinicama sa jednim oknom. Sposobnost prozora da provodi toplinu meri se u U vrednosti, a PVC prozori sa dvoslojnim staklom imaju U vrednost manju od polovine, što znači da je njegova sposobnost da provodi toplinu prilično mala.

Područja koja su masovno izložena sunčevoj svetlosti i sunčevoj svetlosti, upotreba dvostruko zastakljenih prozora PVC može na izvanredan način zaštititi stanovnike od stakleničkih emisija.

Mnogi novi graditelji kuća otkrili su činjenicu da je moguće u potpunosti smanjiti klimatizaciju u mnogim subtropskim ili umjerenim okruženjima i značajno smanjiti upotrebu klima uređaja u vrućim ili vrlo vrućim klimatskim područjima.

prozori sa dvoslojnim staklom

OBRATITE NAM SE ZA NAJBOLJE PROZORE ZA VAŠE POTREBE, BUDITE SIGURNIJI I UŠTEDITE VIŠE!

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB i Instagramu

O nama

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom prozora osnovana sa ciljem da svojim klijentima ponudimo najbolje moguće usluge prozora i vrata po veleprodajnim cenama. Naši zaposleni su obučeni profesionalci koji su vešti i efikasni u svim vrstama instalacionih radova.

Mi smo sertifikovani monteri i nudimo dugogodišnju garanciju za izradu i prozore. Tri godine zaredom bili smo najbolje ocenjena firma u našoj oblasti od strane CompanyWall-a iz Londona u Srbiji. Kontaktirajte nas ili nazovite +381692262166 za više informacija o našim proizvodima i uslugama.

Advantages of overseas domestic helper.