+38115379885

PVC Stolarija Šabac

Uslužna proizvodnja
prozora i vrata

Mi smo Siegeln, veleprodaja prozora i vrata, firma za zamenu vrata i prozora koja se nalazi u Majuru kod Šapca. Osnovni proizvodi su nam Aluminijumska i PVC Stolarija. Porodičnim vlasnicima, građevinarima i izvođačima radova nudimo povoljna rešenja za ugradnju vrata i prozora u porodičnom vlasništvu.

Postanite naš saradnik

4a48fde6 4772 439c 8b60 287554017f5a


O nama

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom prozora osnovana sa ciljem da svojim klijentima ponudimo najbolje moguće usluge prozora i vrata po veleprodajnim cenama. Naši zaposleni su obučeni profesionalci koji su vešti i efikasni u svim vrstama instalacionih radova.

bb7c0596 dc40 4b74 a736 19db5761459d


Korak sa vremenom

Siegeln veleprodaja prozora i vrata je jedno mesto za kvalitetnu ugradnju prozora i vrata kako za zamenu tako i za novu izgradnju. Porodična kompanija za proizvodnju vrata i prozora, pomažemo našim kupcima u Srbiji da im domovi postanu sigurniji i u potpunosti funkcionalan životni prostor. Uz to pratimo najsavremeniji dizajn i plasiramo ih u našim modelima.

b9480de7 9301 4137 a665 24e6cde603d3


Sertifikovani monteri

Mi smo sertifikovani monteri i nudimo dugogodišnju garanciju za izradu i prozore. Tri godine zaredom bili smo najbolje ocenjena firma u našoj oblasti od strane CompanyWall-a iz Londona u Srbiji. Kontaktirajte nas ili nazovite +381692262166 za više informacija o našim proizvodima i uslugama.

Kontakt

Ako ste zainteresovani za saradnju u vidu distribucije ili franšize, kao i otvaranja našeg predstavništva u Vašem gradu obratite nam se putem email-a ili direktnog poziva.

Na našu adresu ste uvek dobrodošli.

Zahtevajte ponudu

Radno vreme:


Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota od 08-14h
Nedeljom ne radimo

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: siegeln.doo
Instagram: @siegeln.doo
Twitter: siegeln_doo

Adresa:

Svetog Save 6
15353 Majur, Šabac, Republika SrbijaTelefon:

+381 15 379885   – Kancelarija
+381 69 2262166 – Direktor
+381 69 2261213 – Komercijala

Email:

Veleprodaja: [email protected]
Komercijala: [email protected]
Direktor: [email protected]

Facebook
Twitter
Instagram

Pored izrade različitih tipova vrata i prozora od najkvalitetnijih profila i okova vodećih nemačkih proizvođača, u našem proizvodnom programu nalaze se roletne, komarnici, rolo garažna vrata, sobna vrata, podprozorske daske, aluminijumske ograde i gelenderi.

Naši proizvodi – Aluminijumska i PVC Stolarija

PVC Stolarija


PVC Prozori

PVC Stolarija – Funkcionalni aspekti, kao što su toplotna izolacija, zaštita od zvuka i provale, kao i izgled. Prozore izrađujemo iz profila klase A, koji odlikuju dugotrajan kvalitet. Uz brojne druge opcije opreme, poput boja, traka i inovativnih tehnologija prozora, vaše prozore prilagođavamo upravo vašoj životnoj situaciji.

PVC Stolarija


Ulazna vrata

Prvi utisak je uvek formativnog karaktera, tako da uvek treba obratiti posebnu pažnju na izbor ulaznih vrata prilikom izgradnje, renoviranja ili renoviranja. Ulaz u kuću je vizit karta vaše kuće dugi niz godina. U Siegelnu ne dobijate “samo” ulazna vrata, već ceo paket opreme – po povoljnoj ceni. Najnovija tehnologija sa složenim detaljima izrade i visokokvalitetnim dizajnerskim naočarima karakterišu različite modele. Saznajte o raznolikim dizajnima i mogućnostima i prelistajte trenutni katalog ulaznih vrata.

PVC Stolarija


Unutrašnja vrata

Bilo da se radi o stambenoj ili poslovnoj izgradnji, privatnoj ili komercijalnoj – Siegeln ima prava vrata za individualni životni san. Raznolikost je za Siegeln veoma važna. Širok raspon unutrašnjih vrata pruža vam mogućnost izbora vrata prema vašim potrebama. Funkcionalna vrata kao što su zvučna izolacija, zaštita od klime, zaštita od požara i dima kao i sigurnosna vrata ispunjavaju sve zahteve RAL Gutegemeinschaft za unutrašnja vrata od drveta i materijala na bazi drveta.

PVC Stolarija


Klizna vrata

Podizno klizna vrata su element dizajna i privlačnost u jednom. Dostupne su u više dizajna, boja i sigurnosnih karakteristika. Proizvedeni su tačno prema vašim idejama i omogućavaju vam maksimalan komfor, sigurnost i izdržljivost. Pored podizno kliznog sistema koji pravimo i od PVC i od aluminijumskih profila, pravimo i uskočno klizna ili “kombi” vrata i prozore. Pregradna klizna vrata pravimo isključivo od aluminijuma.

PVC Stolarija


Garažna vrata

U ponudi imamo i Siegar garažna vrata koja pravimo isključivo od aluminijuma, to su standardna vrata sa šarkama, napravljena od aluminijumskog profila bez termo prekida, sa prilagođenim dizajnom po zahtevu kupca, kao i Rolo garažna vrata sa termoizolacijom, koja dolaze u paketu sa motorom, centralom, kurblom i dva daljinska upravljača. Lamele su 20mm debljine i ispunjene su poliuretanom što ovaj proizvod čini najboljim izolatorom u svetu garažnih vrata.

PVC Stolarija


Aluminijumske ograde

Naše ograde su naš ponos. Ove ograde su potpuno nerđajuće, jer su cele izrađenje od aluminijuma, zaključno sa ankerima koji su najčešće epicentar korozije ako su od čelika. Ograda se sastoji od rukohvata fi50, debljine zida 2.5mm, stuba fi30, debljine 2.5mm, horizontalnih cevi fi16 i propratne opreme.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB i Instagramu

PVC Stolarija Siegeln

18451 copperhead n ct, lehigh acres, fl 33936 mls# 224031250 ibis landing homes for sale in lehigh acres fl. West bay club homes for sale naples golf properties.