+38115379885

Niko od nas ne voli da razmišlja o scenariju požara u našem domu i nadamo se da će ga malo ko doživeti. Međutim, zdrav razum je biti spreman za najgore, a može se pokazati i mudrim potezom. Nekoliko koraka se mogu preduzeti kako bi vaš dom bio sigurniji, na primer postavljanje protivpožarnog alarma. Oni su široko dostupni, relativno jeftini i još važnije mogu vam spasiti život. Pročitajte prednosti koje imaju PVC prozori.

Kada je u pitanju protivpožarna sigurnost, jedno od pitanja koje često postavljamo je Da li su PVC prozori otporni na požar?

Prednosti koje imaju PVC prozori

Kada razmišljate o instaliranju PVC stolarije, treba uzeti u obzir nekoliko zanimljivih stvari:

  • PVC prozori neće ubrzati širenje plamena u slučaju požara jer sadržaj hlora u PVC deluje kao sredstvo protiv vatre.
  • PVC prozori se ne tope što je uobičajena zabluda zasnovana na načinu na koji ljudi percipiraju druge plastične materijale.
  • Nakon uklanjanja izvora paljenja PVC stolarija prestaje da gori.
  • Iako postavljanje dvostrukog stakla unutar vašeg imanja neće sprečiti izbijanje požara, oni neće pogoršati situaciju.

ZAHTEVAJTE PONUDU ZA ALUMINIJUMSKE ILI PVC PROZORE

Sad kad znate više o zameni prozora, saznajte koliko bi koštala nabavka novih. Da biste dobili besplatnu ponudu od Siegelnakontaktirajte nas još danas.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB Instagramu

O nama

Mi smo kompanija koja se bavi proizvodnjom prozora osnovana sa ciljem da svojim klijentima ponudimo najbolje moguće usluge prozora i vrata po veleprodajnim cenama. Naši zaposleni su obučeni profesionalci koji su vešti i efikasni u svim vrstama instalacionih radova.

Siegeln veleprodaja prozora i vrata je jedno mesto za kvalitetnu ugradnju prozora i vrata kako za zamenu tako i za novu izgradnju. Porodična kompanija za proizvodnju vrata i prozora, pomažemo našim kupcima u Srbiji da im domovi postanu sigurniji i u potpunosti funkcionalan životni prostor. Uz to pratimo najsavremeniji dizajn i plasiramo ih u našim modelima.

Shop drones etc. Funnelling red hot buyers.