+38115379885

ULAZNA VRATA

U Siegelnu smo više nego samo kompanija za zamenu prozora. Mi smo kompanija za kućne usluge sa punom uslugom posvećena pružanju pomoći našim kupcima da pronađu najbolje zamene za prozore, obloge i vrata za svoj dom. Želimo da vam pomognemo da kuću pretvorite u dom vaših snova i ponosni smo što nudimo vrhunska ulazna vrata kako bismo vašem domu pružili nadogradnju koja mu je potrebna.

Vaša ulazna vrata su prva stvar koju gosti vide kada dođu kod vas kući – ostavite dobar utisak ulaznim vratima Siegeln. Izaberite vrata od PVC-a i aluminijuma, koja su dostupna u raznim stilovima i bojama, kako bi vaš dom dobio privlačnost ivičnjaka koja mu je potrebna. Naša vrata se mogu prilagoditi ukrasnim staklenim opcijama za jedinstveni dodir. Sva ulazna vrata su napravljena po meri, garantujući savršeno uklapanje u vaš dom.

Naša vrata su takođe izgrađena sa vrhunskim karakteristikama energetske efikasnosti kako bi vaš dom bio ugodan bez obzira na godišnje doba. Sva ulazna vrata su konstruisana tako da imaju hermetičku zaptivku, sprečavajući promaju i curenje. Naša vrata su takođe dostupna sa Lov-E staklom kako bi vašem domu pružili potrebu za pojačanom energetskom efikasnošću. Uživaćete i u dodatnoj sigurnosti zahvaljujući standardnom sistemu zaključavanja u više tačaka na svim ulaznim vratima.

Materijal vrata

Sva vrata iz ponude mogu biti i aluminijumska ulazna vrata i PVC ulazna vrata. Sva vrata mogu biti sa vidljivim (standardnim – Ekonomična varijanta) ili skrivenim krilom sa jedne ili sa obe strane. PVC vrata su sasigurnosnom bravom u više tačaka zakljuvavanja.

Boja vrata

PVC vrata dolaze u standardnom beloj boji RAL 9016 ili drvo dekoru tačnije imitaciji drveta u ovom slučaju tamnog oraha. Aluminijumska vrata dolaze u standardnoj beloj RAL 9016, Braon RAL 8014, Antracit 7016, ali mogu biti i u bilo kojoj drugoj boji RAL.

Dizajn i staklo

Sva vrata iz ponude bez obzira na model mogu biti jednokrilna (samo jedno krilo bez stakla pored), dvokrilna (krilo sa pomoćnim krilom u staklu koje se otvrara) ili krilo sa fiksnim delom (pored glavnog krila stakleni element koji se ne otvara). Staklo je termopan sa 2 ili 3 sloja.

Domestic helper visa extension hk$900.