+38115379885

PVC koji se koristi u prozorskoj industriji se pokazao kao najbolji materijal u poređenju sa drvetom i aluminijumom u smanjenju buke – zvučna izolacija.

Buka je oblik energije koji znači da kada su nepoželjni i uznemireni, efektivnim barijerama buke je potrebna masa i gustina i niska rezonantna frekvencija da bi zaustavili ili odrazli energiju.

Nauka o smanjenju buke zasniva se na prekidu buke koja putuje od izvora buke do određenog receptora, na primer, najozloženije fasade zgrade. Prozori i vrata, međutim, često mogu biti najslabija karika u izolaciji buke izvan kuće.

Zvučna izolacija

Zvuči jednostavnim, ali efikasnim zvučno izolativnim materijalima za prozore koji pored zvučnih performansi moraju da ispune i mnoge zahteve, poput izdržavanja dugoročnih vremenskih uslova i izloženosti saobraćaju, atraktivnog izgleda, ekonomičnosti i sve veće mogućnosti recikliranja koji je završio tokom projektovanja.

Dvostruko zastakljivanje je jedno od najdjelotvornijih zapornica PROTIV ZVUKA i kombinirano sa PVC PROZORNIM SUSTAVIMA OKVIRA MOŽE Smanjiti PERCEIVIRANU ŠUMU DO 80% (~ 45DB).

Dvostruko zastakljivanje sadrži različite debljine i vrste stakla koji omogućavaju da proizvod dostigne visoke zahteve za zvučnom kontrolom. Korišćenje dva (ili više) slojeva ostakljenja povećava smanjenje buke na većini frekvencija, ali koliko takođe zavisi od prostora između slojeva. Da bi se poboljšala zvučna izolacija, bolji su prostori za vazduh između jedinica za zastakljivanje, od oko 20 do 100 mm.

Prozori sa dobrim zaptivkama od ključnog su značaja za efikasnu zvučnu izolaciju. Prozori od PVC prozora su zavareni i imaju višestruku komoru. Ova dva faktora u kombinaciji sa debljinom stakla pružaju gotovom prozoru odličnu zvučnu izolaciju, odražavajući zvučne talase pre nego što imaju mogućnost stvaranja vibracija i buke.

Smanjenje buke do 40-45dB može poboljšati vaš san, smanjiti stres, poboljšati radno okruženje i koncentraciju i dodati vrednost preprodaje vašem domu.

ZAHTEVAJTE PONUDU ZA ALUMINIJUMSKE ILI PVC PROZORE

Sad kad znate više o zameni prozora, saznajte koliko bi koštala nabavka novih. Da biste dobili besplatnu ponudu od Siegelnakontaktirajte nas još danas.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB Instagramu

Advantages of overseas domestic helper.