+38115379885

PVC profili Teraplast i Gealan

Nenadmašan odnos cene i kvaliteta u vrhunskom Siegeln kvalitetu s odličnim izolacijskim svojstvima. Plastični prozori su raznovrsni i ekonomični za kupovinu, otporni su na vremenske prilike i ne zahtevaju održavanje. Dostupan je i u sertifikovanim profilima za niskoenergetske kuće. PVC Profili Šabac.

PVC PROFILI

  • Siegeln kvalitet
  • Vrhunska cena
  • Dobra toplotna izolacija
  • Održavanja
  • Veliki izbor dekorativnih panela
  • Versatile
  • Konfigurator online
  • Odmah dobijate cene

Savršeno za renoviranje ili novu gradnju

Nenadmašan odnos cijene i kvalitete u vrhunskom Siegeln kvalitetu s odličnim izolacijskim svojstvima.

Plastični prozori su raznovrsni i ekonomični za kupovinu, otporni su na vremenske prilike i ne zahtevaju održavanje. Dostupan je iu certificiranim profilima za niskoenergetske kuće.

Uporedite sada, pošaljite nam vaš zahtev!

Pozovite 0692261213 za sve informacije u vezi profila i zahtev za ponudu. PVC profili Šabac – Siegeln doo, Svetog Save 6, 15353 Majur Šabac.

Opšte informacije

Predrasude protiv plastičnih prozora i dalje postoje među vlasnicima kuća. Iako to odgovara činjenici da se u ranijim vremenima često govorilo o plastičnim prozorima, koji su također brzo poprimili žućkastu boju. Međutim, ova era je stvar prošlosti u industriji plastičnih prozora. Danas ljudi više ne govore o plastičnim prozorima, već o plastičnim prozorima. One više nisu žute boje i sa dobrom brigom dugi niz godina izgledaju svetlo bele. Međutim, mnogo je važnije ono što plastični prozori mogu da ponude u dizajnu toplotne izolacije i statike, jer na kraju krajeva, plastični prozori trenutno imaju tržišni udeo od oko 56%. Ako plastični prozori ne ispune svoje obećanje, prodaja bi svakako bila mnogo niža.

Koje su prednosti plastičnog prozora?

Oni su nepobedivi u odnosu cena i performansi. Zahvaljujući tehnologiji šupljih komora, prozori imaju visoku zvučnu izolaciju i toplinsku izolaciju. Održavanje plastičnog prozora je veoma jednostavno. S vremena na vreme je sasvim dovoljno brisanje sa svetlom. Plastika je relativno mekana i zbog toga je vrlo plastična. Tako je moguće ugraditi okrugli prozor u kuću po umjerenoj cijeni. To povećava stambenu i građevinsku vrijednost i daje kući poseban izgled. Isto tako, mogući su i svi drugi vidljivi oblici u plastičnom prozoru. Posebno za arhitekte i projektante otvaraju se nezamislive mogućnosti u dizajnu zgrade. Gotovo da nema granica u dizajnu boja plastičnih prozora. Pojedinačno postoje prozori u različitim drvenim dekorima i RAL bojama.

Homepage drones etc. Build a mailing list of hungry buyers in a matter of a few days.