+38115379885

Prelazak na PVC stolariju? Drvena vrata imala su dobru stranu. Izdržljiva, snažna i dostupna u raznim stilovima, drveni prozori su zaista uradili posao sterlinga. Ali, sa druge strane, za njih je bilo potrebno malo održavanja, bilo da se radi o lakiranju, farbanju, brušenju ili čišćenju; drveni prozori uzimali su solidnu količinu TLC-a kako bi izgledali dobro.

Zatim je došao PVC. Od kraja 1990-ih pa nadalje dominirali su na tržištu. I nije teško shvatiti zašto. Evo 6 razloga za prelazak na PVC stolariju ako već niste!

Duži životni vek

Izrađeni od plastike znači da su PVC prozori izuzetno otporni i traju izuzetno dugo, mnogo duže od drvenih prozora, pa čak ni ne morate brinuti da ih lepo tretirate!

Malo održavanja

(gotovo nikakvog)

Budući da je tako izdržljiv, PVC zahteva izuzetno minimalno održavanje (toliko da će biti dovoljna samo neobična brisača za uklanjanje prljavštine). Za razliku od drvenih prozora, PVC ne ljušti i ne treba ga farbati. Prozori PVC-a takođe neće biti korodirani ili oštećeni vremenskim prilikama.

Bolja izolacija

(jeftiniji računi!)

Iako bi se drveni prozori često širili i skupljali tokom različitih sezona, PVC ostaje iste veličine i oblika i zatvara praznine koje se mogu naći između drvenih prozora i njihovih okvira. To značajno smanjuje količinu topline izgubljene u vašoj kući što znači da trošite manje na račune za grejanje!

Moderan

PVC su vrlo stilski i dostupni su u eklektičnoj rasponu boja i dizajna, tako da možete biti sigurni da ćete pronaći stil koji će najbolje odgovarati vašem domu.

Jeftiniji

PVC prozori su mnogo jeftiniji za proizvodnju od drvenih prozora, što znači da uživate u jeftinijoj ceni za svoja nova vrata!

Sigurnost

Način na koji se izrađuju PVC prozori znači da dolaze s mnogo složenijim, zaključanim sistemom, čineći vaš prozor mnogo, mnogo sigurnijim. PVC prozori su napravljeni tako da spreče neželjene posetioce da pristupe vašem domu.

ZAHTEVAJTE PONUDU ZA ALUMINIJUMSKE ILI PVC PROZORE

Sad kad znate više o zameni prozora, saznajte koliko bi koštala nabavka novih. Da biste dobili besplatnu ponudu od Siegelnakontaktirajte nas još danas.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB Instagramu

Advantages of local domestic helper.