+38115379885

Jedinstvena konstrukcija koja nudi dokazanu dugotrajnost i performanse čine osnovne elemente PVC Prozora.

PVC je neverovatno svestran polimer koji se koristi za veliki asortiman građevinskih proizvoda od cevi za pitku vodu do energetskih kablova i higijenskih bolničkih podova. “U” u uPVC jednostavno znači neplastificirani PVC (polivinilhlorid). To znači da je polimer u tvrdom i čvrstom obliku, a ne fleksibilan ili mekan.

Prednosti PVC Prozora

PVC je idealan materijal za dugotrajno nisko održavanje, termički efikasne prozore. Upravo su ove ključne karakteristike dovele do toga da su PVC prozori decenijama bili najpopularniji izbor u Evropi i Americi. U Indiji su u upotrebi oko 20 godina. Ali tek je nedavno njihova popularnost počela da raste kako vlasnici kuća i građevinari podjednako traže bolje proizvode i materijale za izgradnju energetski efikasnijih domova.

Za razliku od alternativnih, tradicionalnih materijala za okvire, PVC je otporan na vodu i so i termički neprovodi, tako da može podnijeti ekstremne temperature, hladnoću, vetar, kišu i sneg bez problema sa deformacijom, korozijom, truleži, ljuštenjem, drobljenjem ili ljuskanjem. . Opsežna izdržljivost je sastavni deo PVC prozora.

To čini uPVC prozore niskim održavanjem i jednostavnim za održavanje. Iako su najpopularniji kao beli profili, dostupni su u raznim modernim bojama. Bez obzira na to da li je beli ili obojeni, PVC prozor neće trebati farbanje ili zaptivanje, značajno smanjujući održavanje tokom njihovog životnog veka. Mogu se lako očistiti vodom i deterdžentom.

Siegeln PVC profili su globalnih standarda s obzirom na nemačku sredinu koja potrošačima daje dodatno samopouzdanje da mogu odoljeti oštrom indijskom suncu, što znači da su PVC prozori napravljeni od Siegeln PVC profila žilavi, izdržljivi i održivi prozori koji pružaju visok nivo energetska efikasnost i performanse.

ZAHTEVAJTE PONUDU ZA ALUMINIJUMSKE ILI PVC PROZORE

Sad kad znate više o zameni prozora, saznajte koliko bi koštala nabavka novih. Da biste dobili besplatnu ponudu od Siegelnakontaktirajte nas još danas.

PVC profile u našoj ponudi možete videti na: PVC Profili

Pogledajte naše proizvode na FB Instagramu

Advantages of local domestic helper.